MADALLUSSARJAT.COM

Toimitusajat Suomeen

Toimitusaika Suomeen

Lust Racing lähettää paketteja arkipäivisin Ma-Pe, RoyalMail International Tracked (posti seuranta koodilla). arvioitu toimitusaika on postittamisesta 2..3 arikipäivää pääkaupunkiseudulle, muu Suomi 3..5 päivää. 

Tilauksesi lähetetään joko saman päivän aikana tai seuraavan arkipäivän aikana tilauskestasi.

Lust Racing ltd valmistaa kaikki tuotteet www.lustracing.co.uk sivustolla, joten tavaraa on aina varastossa, tuotteet toimitetaan avamattomissa myyntipakkauksissa, huolellisesti pakattuna.

Postipakettisi seuranta

Voit itse tarkistaa postipakettisi tuloa Suomeen. RoyalMail.com sivustolla klikkaa "track your item" linkkiä ja syötä postipakettisi seurantakoodi ruutuun ja klikkaa "track your delivery". Tai mene suoraan osoitteeseen https://www.royalmail.com/track-your-item#/ 

Pakettisi seuranta koodi löytyy sinun PayPal tililtäsi, klikkaa "tiedot/details" kyseiselle maksusoritukselle. Jos syötat sähköposti osoitteen maksaessasi niin saat tidedot myös sähköpostilaatikkoosi kunhan olet vahvistanut PayPalille sähköpostiosoitteesi. Huomaa että RoyalMail'in postipaketti seuranta ei ole täysin reaaliaikainen, sama koskee tod näk myös Suomen postia, tiedot päivittyy muutamia kertoja päivässä.

Kun pakettisi on saapunut Suomeen niin paketin seuranta tulee mahdolliseksi myös posti.fi sivustolla.